Het team

Erwin Meuleman
Erwin Meuleman
Erwin Meuleman heeft een financiële en bedrijfseconomische achtergrond. Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (Akzo Nobel, Sony Music) heeft hij in 2002 de overstap gemaakt naar de onderwijs sector. Hij houdt zich vooral bezig met bedrijfseconomische advisering, risicomanagement en planning & control. Daarbij heeft hij ruime ervaring met BTW optimalisatie bij instellingen voor Voortgezet Onderwijs.
Micha Soltysik
Micha Soltysik
Micha Soltysik heeft veel ervaring met het adviseren van onderwijsinstellingen over btw-gevolgen en het afstemmen hiervan met de Belastingdienst. Naast deze werkzaamheden schrijft hij artikelen in diverse vakbladen en is als auteur verbonden aan de Nederlandse Documentatie Fiscaal Recht, Nederlands Tijdschrift Fiscaal Recht en NLFiscaal. Tevens is hij rechter-plaatsvervanger bij Rechtbank Zeeland-West-Brabant.
Jos de Kleijne
Jos de Kleijne
Jos de Kleijne heeft een achtergrond als accountant en bedrijfskundige en hij is fiscaal geschoold. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in het MKB en had een eigen accountantspraktijk. De afgelopen 12 jaar is hij actief in met name het primair en voortgezet onderwijs. Vanuit zijn expertise heeft hij bijgedragen aan de brochure ‘Volledige Doordecentralisatie van Onderwijshuisvesting in het Primair Onderwijs.